Doh yang diuli
Doh yang dah dicanai
Doh yang dah dicanai
Dah siap kelim
Tadaaaaaaaaaaaaaaa bole makan
Semalam memang the whole day duk kat rumah jer so bila dah terasa bosan dan lapar ni lah kaedahnya heheheh bila ada bahan I pun dengan jayanya telah membuat epok-epok@karipap inti kentang+daging...sedapppppp wooo kekekekke puji diri sendiri occayyy. Senang ajer buat dia inilah kuih paling I suka buat dan makan...berapa banyak goreng pun tentu habis seh...lepas jer I buat smlm trus goreng 6 ketul dan sentallah apa lagikan hehehhe...bahagia jer rasa klu dapat buat karipap homemade ni tau...siap buat frozen lagi tu simpan dlm freeze. Dalam 1/2 kilo gaklah tepung I uli smlm dpt dlm 40++ ketul haaaaaaaa banyakkan klu meniaga kira untung gaklah....hehehehhe jemput makan sumerrrrrrrrr!!!
5 comments:
rajin btol kak lin masak yer?? bley ajarkan?? hehehehe
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa 40 ketoi,nek nakkkkkkkkkkkkkk 10
syasya-bole jer datang umah ok nanti kita buat sama2 heheheh
nek-amik 40 ketoi pun bole kekekekek utk pakcik skali hahahah
Nak order Karipap. Nak simpan dalam peti sejuk
alammmmmmm pegi order kuih dgn murni tu lah akak tak buat kuih utk jualan yer
Post a Comment