CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

1/02/2009

Epok-epok@karipap

Intinya

Doh yang diuli

Doh yang dah dicanai

Dah siap kelim

Tadaaaaaaaaaaaaaaa bole makan

Semalam memang the whole day duk kat rumah jer so bila dah terasa bosan dan lapar ni lah kaedahnya heheheh bila ada bahan I pun dengan jayanya telah membuat epok-epok@karipap inti kentang+daging...sedapppppp wooo kekekekke puji diri sendiri occayyy. Senang ajer buat dia inilah kuih paling I suka buat dan makan...berapa banyak goreng pun tentu habis seh...lepas jer I buat smlm trus goreng 6 ketul dan sentallah apa lagikan hehehhe...bahagia jer rasa klu dapat buat karipap homemade ni tau...siap buat frozen lagi tu simpan dlm freeze. Dalam 1/2 kilo gaklah tepung I uli smlm dpt dlm 40++ ketul haaaaaaaa banyakkan klu meniaga kira untung gaklah....hehehehhe jemput makan sumerrrrrrrrr!!!

5 comments:

Anonymous said...

rajin btol kak lin masak yer?? bley ajarkan?? hehehehe

Nek Rock said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa 40 ketoi,nek nakkkkkkkkkkkkkk 10

hmylieen said...

syasya-bole jer datang umah ok nanti kita buat sama2 heheheh

nek-amik 40 ketoi pun bole kekekekek utk pakcik skali hahahah

Alam Setia said...

Nak order Karipap. Nak simpan dalam peti sejuk

hmylieen said...

alammmmmmm pegi order kuih dgn murni tu lah akak tak buat kuih utk jualan yer